Inklapbare babybox

Inklapbare babybox

Net vader of moeder geworden? Gefeliciteerd met de kleine koter of de kleine meid! Kinderen krijgen is leuk, maar het heeft ook wel een paar nadelen. Omdat het kind vooral in de eerste jaren veel groeit, heeft het kind steeds andere spullen nodig. Eerst kan het kind nog prima slapen in een wieg, maar later wil het toch meer bewegen en spelen. Tijd voor een babybox!
Het nadeel is dat je de normale babyboxen niet overal mee naar toe kunt nemen, zoals een kinderwagen. Tenminste, dat was tot voor kort zo, want nu is er namelijk ook een inklapbare babybox.

Een inklapbare babybox maakt je als moeder weer een stuk mobieler!

Bang dat je voorlopig niet meer rustig in het park een boek kunt lezen? Niet getreurd, want de inklapbare babybox is licht van gewicht en in een paar minuten uitgeklapt. De inklapbare babybox kun je meenemen naar je werk, je schoonmoeder, maar je kunt hem natuurlijk ook thuis gebruiken. De inklapbare babybox is makkelijk op te bergen en bijvoorbeeld prima mee te nemen in het onderstel van een kinderwagen. Inklapbare babyboxen zijn er in soorten en maten. Je kunt dus een babybox naar eigen stijl uitkiezen op deze website.