Inklapbare kinderbox

Inklapbare kinderbox

Een inklapbare kinderbox is geen overbodige luxe voor ouders met kleine kinderen. Het biedt het kindje de nodige veiligheid om te slapen en te spelen. Ingeklapt is het boxje makkelijk te verplaatsen of te vervoeren.

Aandachtspunten

Veiligheid, duurzaamheid en comfort zijn drie belangrijke troeven bij de inkoop van een inklapbare kinderbox. Zo kunt u uw baby met een gerust hart in de babybox houden. Uw drukke gezinsleven kunt u verder zetten met poetsen of koken. Baby slaapt of speelt in zijn hoekje.Een inklapbare kinderbox kan zo mee met vakantie, naar oma, of in de tuin.
De speelparken bestaan in verschillende formaten. Van rechthoekig ledikantje, naar vierkant, tot zelfs dubbele voor tweelingen. Beslis welke grootte u nodig heeft. De inklapbare kinderbox kan een vaste of verstelbare bodem hebben.

Waar aankopen?

Een inklapbare kinderbox vindt u in meubelzaken of babyspeciaalzaken. Hier geldt vooral: let op de prijs/kwaliteit. Zijn er rubberpads voor uw vloerbescherming? Is een bevestigings-beugel voor aan de muur voor u handig? Hoe makkelijk klapt hij in? Vaak worden deze meubeltjes doorgegeven of doorverkocht. Let dan ook hier op de veiligheid: zijn er geen losse delen? Weet als u de box opnieuw wilt verven u een kindvriendelijke lak moet gebruiken